Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 15:53

...ήταν μια μέρα σα γιορτή!!

Με μια γλυκιά προσμονή με πολύχρωμα ανθισμένα ανοιξιάτικα λουλούδια και σοκολατένια γλυκίσματα, υποδεχτήκαμε την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου στο χώρο μας. 

Προκειμένου όλοι να νοιώσουμε ασφαλείς και να το απολαύσουμε περισσότερο... βγάλαμε όλη μας τη δουλειά στον εξαιρετικά περιποιημένο κήπο μας από το Β.Κατσιούλη.

Το καλωσόρισμα έγινε από τη νοσηλεύτρια Α.Καραδενισλή η οποία και ευχαρίστησε την υφυπουργό για την 2η ανανέωση των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού, εκ μέρους αυτού.

Το σημαντικότατο έργο της επιστημονικής ομάδας της Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης του Κέντρου μας (επ. ομαδα: A.Καραούζα, Μερτζανίδου, B. Ριζούλη, Αγγέλα Δημότσιου) παρουσίασε η  κοινωνική μας λειτουργός Ν. Κοκκίνου.

Τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες από τα χεράκια των παιδιών μας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας, παρουσίασαν η Λ. Καζάνα και η Ι.Καράκωστα.

Την τέχνη της γλυπτικής του ξύλου με μαεστρία και ομορφιά παρουσίασε ο εκπαιδευτής μας Γ.Καλέμας.

Την ανάγκη της υγιεινής διατροφής των παιδιών μας προκειμένου για τη διασφάλιση του ελέγχου της παχυσαρκίας, παρουσίασε με ιδέες λαχταριστών παρασκευών ο σεφ του κέντρου μας Α.Κατσαρός και εκπαιδεύτρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής Κ.Ζέρβα.

Το "σ' αγαπώ"  χορέψαν με πολύ χαρά και ενθουσιασμό η Ελευθερία, η Ευτυχία, η Δέσποινα και ο Χάρης με τη βοήθεια και το πάθος της εθελόντριας μας Νατάσσα Αλεξάνδρου.

Αφανείς ήρωες... η συντονίστρια δράσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συντονίστρια επικουρικού προσωπικού και υπεύθυνη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Α.Κολοβού

η προϊσταμένη μας Ψυχολόγος, κα Α.Κωτούλα 

καθώς και η Ε. Καλομπάτσιου, η ευγενική εικόνα του κέντρου μας.

 

Δίπλα μας οι αξιότιμοι βουλευτές του τόπου μας 

κα Στέλλα Μπίζιου

και ο κος Χρήστος Κέλλας

 

Μαζί μας ο σεβαστός και αγαπητός όλων κος Στέφανος Πάικος μέλος του ΔΣ του ΚΚΠΠΘ και Πρόεδρος της Π.ΟΜ. Α.με.Α

η κα Μέκρα Βάσω, αν. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του ΚΚΠΠΘ

και η πολυαγαπημένη μας Έρη Καλογεροπούλου, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και φίλων, παιδιών με Αυτισμό.

Το  "ευχαριστώ" πολλές φορές δε φτάνει για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι είναι κοντά μας από οποιαδήποτε απόσταση...!!

 

Η Πρόεδρος

Δήμητρα Παππά