Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 11:08

Προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας του υγειονομικού χώρου της Θεσσαλίας

Η εκπαίδευση των εργαζομένων μας εξασφαλίζει με βεβαιότητα υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών Φροντίδας στους ωφελουμενους μας.
 
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας (συγκεκριμένα τα παραρτήματα Βόλου και Λάρισας) πραγματοποίησαν προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας του υγειονομικού χώρου της Θεσσαλίας. Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε θέματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που έχει επικαιροποιηθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις.
 
Η ποικιλία της θεματολογίας και το πρόγραμμα εξάσκησης, έδωσε την δυνατότητα στο προσωπικό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να ενημερωθεί και να εξασφαλιστεί έτσι, ο ενιαίος και ποιοτικός χαρακτήρας επιμόρφωσης και η απόκτηση κοινών πρακτικών στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές - διασώστες κα Γιαλαμά Χρ., κ. Αγροδημο Γρ. και κ. Νεστωρα Ι., για την εξαίρετη παρουσίαση του προγράμματος και τη σημαντική εκπαίδευση του προσωπικού του κέντρου μας.
 
Υπεύθυνη συντονισμού : κα. Γκαντούνα Κατερίνα.
 
Η Πρόεδρος,
Δήμητρα Παππά